In haar campagne vraagt VVA op ludieke manier meer BEGRIP voor autisme. Want ‘met wat begrip voor mensen met autisme en hun omgeving zijn we allemaal gebaat.’

De inleefsessies autisme zijn bij uitstek activiteiten die het begrip voor mensen met autisme en hun omgeving vergroten. Mensen zonder autisme kunnen weliswaar lezen en leren over autisme, maar even ervaren hoe het voelt om autisme te hebben heeft doorgaans een grotere impact.

Tijdens één van onze inleefsessies autisme dompelen we je – via diverse inleefmethodieken – onder in het ‘denken en voelen’ van mensen met autisme. Een echte aanrader voor iedereen die meer begrip wil tonen voor mensen met autisme en hun omgeving!

We plannen in mei 2018 nog een viertal extra inleefsessies autisme.
Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Written by